tiistai 6. joulukuuta 2016

Silmät avautuvat hiljalleen

Tässä itsenäisyyspäivän kunniaksi Mikael Sandströmin (Ruotsin Kokoomus) avautuminen maahanmuuttokriisistä ja keskustelua aiheesta.

Haitallisen maahanmuuton realiteetit alkavat selvitä hitaammillekin. Toivotaan tämän herättelevän myös kotimaisia päättäjiä. Harjoitetun politiikan täytyy olla kestävän kehityksen periaatteiden mukaista.

3 kommenttia:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Me toivomme näin kaikki. Toiveen toteutuminen taas on aivan eri asia.

Euvostotaivas kirjoitti...

Pahasti tuntuu, että blogistin viittaama kirjoitus on vain sen toteaminen, että tulipas paskannettua housuihin ja pahasti. Tilanteen korjaaminen taitaa vaatia niin ruotsalaisilta kuin muiltakin länsimaalaisilta sen verran rankkoja toimia, ettei täällä sellaisiin ole kykyä tai henkistä kapasiteettia.

Game over, ainakin hyvin lähellä.

Olkinukke kirjoitti...

Kiitän kommenteista.

En ole itsekään toiveikas. On kuitenkin selvää, että johtomme hakee ohjeensa ensisijaisesti EU:sta, jossa Merkelin henkilökohtainen mielipide on kaikkein painavin. Se onneksi on nyt osoittanut kääntymisen merkkejä. Siten väjäämätön kehitys hidastuu.

Väestöllisestä näkökulmasta on selvää, ettei Ruotsin tulevaisuus ole valoisa. Sen ongelman korjaamiseen ei tule löytymään keinoja.